930 x122 grota rece

bonificație

MIOVENI: PROGRAM PRELUNGIT LA TAXE ŞI IMPOZITE

Mioveni: Program prelungit la taxe și impozite. Contribuabilii din Mioveni trebuie să ştie că impozitele şi taxele locale aferente anului fiscal 2019 pot fi plătite în două rate egale: până pe 31 martie inclusiv şi până pe 30 septembrie inclusiv.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

Pentru plata cu anticipaţie până pe 31 martie inclusiv a impozitului datorat pentru întregul an fiscal 2019 se acordă o bonificaţie de 10% în cazul persoanelor fizice și de 5% în cazul persoanelor juridice.

Pentru a crea posibilitatea ca mai mulți contribuabili să beneficieze de aceste bonificații, conducerea Primăriei a decis ca programul de încasare a impozitelor și taxelor locale să fie prelungit și în weekend.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Astfel, sâmbătă, 23 martie, și sâmbătă, 30 martie 2019, au fost stabilite ca zile de lucru, cu program de încasări între orele 8 și 13.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90