Donaris 930 x 122

asfaltare

O familie de pensionari din Piteşti, spaima asfaltărilor. Primar: „Am fost şi cu Poliţia Locală la ei”

O familie de pensionari din Piteşti, spaima asfaltărilor. O stradă importantă din municipiu rămâne la stadiul de drum medieval pe o porţiune însemnată, după ce o familie de pensionari a prezentat un cadastru pe care o bucată din respectivul drum figurează în proprietatea lor.

Citiți și: Ultima oră. A început asfaltarea mai multor străzi de pământ din Piteşti

Este vorba despre strada prof. Ion Angelescu. În conferinţa de presă care a avut loc astăzi, primarul Gentea a anunţat că toate demersurile pentru începerea lucrărilor au fost făcute, însă nu se poate trece la executarea propriu-zisă din această pricină.

Cristian Gentea: „Pe strada Ion Angelescu avem o investiţie foarte mare, o are ADP-ul. A fost licitaţie, a fost adjudecat, semnat contractul, numai că acolo (exact ce s-a întâmplat şi pe strada pe care locuiesc eu) dintr-o eroare a cadastrului, avem o familie care locuieşte… Am fost de trei ori la casa lor, aseară am fost şi cu Poliţia Locală. Azi dimineaţă am trimis iar Poliţia acolo, sunt două persoane în vârstă. N-am decât să-i iau pe toţi de pe strada Ion Angelescu să mă duc la ei la uşă. O bucată din stradă apare în cadastrul familiei respective. Ei se tem să semneze. Le-am spus că mă ocup personal, eu plătesc, nu Primăria, noul cadastru făcut, numai să semenze să putem face strada asta. Nu vor sub nicio formă, zic că vreau să le fur terenul. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva. Nu mă înţeleg cu ei.

Citiți și: Piteşti: Acces rutier restricţionat pe o stradă care face legătura între două bulevarde

VIDEO DE LA MINUTUL 10

 

„Toată lucrarea este gata şi acum mă blochez aici. Nici nu ştiu cum să procedez. Au transmis domnul director Chiriţă să-i lăsăm în pace că ei nu semnează nimic, nu vin să confruntăm cadastrul, nu-i interesează”, a mai declarat Primarul.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

4 comentarii

 • Radu Popescu spune:

  Dl. primar, se numeste exproprire pentru utilitate publica. Incercati sa aplicati legea!

 • Bogdan spune:

  Domnule primar, pe strada depozitelor cand a-ti mers ultima data cu masina? De schimbat borduri prun centrul orasului va ocupati dar de o strada asa importanta ba.

 • Moraru Ionel spune:

  Ce fac pensionarii este abuz, asta trebuie să înțeleagă pentru că lucrările de interes public și național nu au condiții ci priorități!?.

 • Clevetici spune:

  Pensionarii au mirosit ca, daca ar fi expropriati pentru utilitate publica, ar primi bani frumosi pe terenul lor din acte…
  si nu vor sa-l cedeze gratuit primariei (daca semneaza ca sunt de acord cu asfaltarea).
  Nu stiu cine are dreptate, dar faptul ca primarul nu intra cu buldozerele pe strada aceea (nu da ordin de incepere a lucrarii) arata ca ii e teama de consecintele juridice ale unei astfel de abordari.

  P.S.
  Fostul primar Pendiuc a fost anchetat de DNA pentru ca a asfaltat o strada care nu era pe teritoriul Pitestiului… asa ca nu e de gluma cu legea.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441