Donaris 930 x 122

bloc

O NOUĂ AFACERE IMOBILIARĂ ÎN PITEȘTI

O nouă afacere imobiliară în Pitești. Consiliul Local Pitești a aprobat o nouă investiție imobiliară. Proiectul votat de consilieri prevede demolarea de clădiri și construirea pe terenul lăsat astfel liber a unui bloc de locuințe colective, cu spații comerciale la parter.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Investiția va fi realizată pe un teren de 2.267 de mp de pe strada Teilor (nr. 39-41). Investitori sunt două firme – SC Euro Mecano Construct SRL din Piteşti şi SC Car System Argeș SRL din Ştefăneşti.

În zonă urmează să se construiască un bloc cu şapte etaje, care va avea 68 de apartamente, iar la parter vor fi spații comerciale.

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

Potrivit proiectului, în zonă va fi amenajată și o parcare supraterană cu un total de 83 de locuri de parcare.

Accesul auto și accesul pietonal se vor face din străzile Exercițiu și Teilor, dar și din aleea din vestul amplasamentului.

Anul trecut, acest proiect imobiliar a fost retras de mai multe ori de pe ordinea de zi a Consiliului Local. Deși un proiect controversat, primarul Cornel Ionică l-a reintrodus pe ordinea de zi a ședinței de ieri, fiind de această dată aprobat, după ce s-ar fi „găsit” între timp o nouă cale de acces.

Un alt proiect imobiliar controversat, reintrodus pe ordinea de zi a ședinței de ieri, este construirea unui bloc pe strada Grigorie Leu. Și de această dată, însă, proiectul a fost retras, pentru „lămuriri suplimentare”. Amănunte despre ambele proiecte, AICI. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3