EcoMoto 930×122

investitie

O NOUĂ INVESTIŢIE ÎN PARCUL LUNCA ARGEŞULUI

În parcul Lunca Argeşului din Piteşti va fi montat un sistem de pompare şi evacuare a apelor pluviale.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Finanțarea va fi asigurată de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) Municipiului Pitești, serviciu care are parcul în administrare, și, potrivit inițiatorului, este necesară pentru eliminarea posibilității stagnării apei în parc şi a riscului de inundare a acestuia.

Valoarea investiţiei se ridică la 184.000 de lei, iar termenul limită până la care firmele interesate să execute lucrările pot depune oferte tehnice şi de preţ este 27 iunie 2019.

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

Amintim că tot pentru a feri parcul de inundaţii, SPEP a investit în anii trecuţi şi în construirea unui dig de protecţie. În urmă cu câțiva ani, parcul, amenajat (prost din acest punct de vedere) cu bani europeni, a fost inundat de două ori după revărsarea apelor râului Argeș ca urmare a ploilor abundente.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90