Donaris 930 x 122

autobuz

ULTIMA ORĂ! O NOUĂ LINIE DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI

Ultima oră! O nouă linie de autobuz în Pitești. Cornel Ionică, primarul Piteştiului, a fost cu puțin timp în urmă la Prefectura Argeș pentru a prezenta noile evoluţii cu privire la scandalul transportului de persoane pe ruta Mioveni-Piteşti, în contextul în care stația de pe strada Ion Câmpineanu a fost desfiinţată, iar maşinile sunt obligate să aibă capăt de linie în autogara CNCD.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Noi nu am făcut decât să respectăm legea, iar legea interzice capete de linie în alte zone decât autogările autorizate.

Am luat şi alte decizii pentru a creşte gradul de siguranţă al cetăţenilor. Astfel, vor fi două staţii de descărcare-încărcare: pe Calea Bucureşti, la Ramada, şi pe strada Gheorghe Şincai, la Rectorat. În plus, vom reînfiinţa linia 1 de autobuz pe ruta Popa Şapcă-Tudor Vladimirescu. Asta chiar dacă această linie nu s-a dovedit atractivă pentru piteşteni în ultimii cinci ani, perioadă în care a funcţionat mai mult degeaba.”, a declarat Cornel Ionică. Urmează ca municipalitatea și Primăria să anunțe data de la care va fi reînființat traseul Popa Șapcă-Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3