Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

OFICIALI DIN SUEDIA, AZI ÎN VIZITĂ ÎN MIOVENI

Astăzi o delegaţie din Suedia, formată din şase primari ai marilor oraşe din această țară, cinci preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii regionale, precum şi din preşedintele şi vicepreşedintele Asociaţiei Suedeze a Autorităţilor Locale şi Regiunilor, au făcut o vizită în Pitești şi în Mioveni.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

În Pitești, la Consiliul Judeţean Argeş, oficialii suedezi s-au întâlnit cu reprezentanţii autorităţilor publice locale din zonele din județ în care se află comunităţi de romi. Cele două părți au discutat despre crearea de locuri de muncă pentru categoriile defavorizate, incluziune socială și folosirea fondurilor europene pentru atingerea acestor obiective.

În Mioveni suedezii au vizitat Centrul Cultural Educativ.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Primarul Ion Georgescu le-a vorbit despre oraş, iar tinerii de la Centrul Cultural au prezentat un program cultural-artistic. Oaspeţii s-au arătat încântaţi de primirea făcută şi și-au anunțat intenţia de colaborare cu administrația publică din Mioveni în probleme de interes comun.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3