New Profesional Consult 930 x 122

alimente

Pachete cu alimente pentru argeşenii loviţi de soartă

39.781 de pachete alimentare vor fi distribuite către primăriile din județul nostru, de săptămâna viitoare. Vor ajunge în toate cele 102 localități argeșene, anunţă Prefectura Argeş.

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

Fiecare pachet are o greutate de aproximativ 25 de kilograme și conține alimente de bază: făină, mălai, zahăr, orez, paste făinoase, conserve și ulei.

„De acest ajutor vor beneficia persoanele din categorii defavorizate:

Citiți și: Breaking. Ce se întâmplă cu alimentele de bază! Acum s-a decis!

-familii și persoane singure, beneficiare de venit minim garantat (un pachet pentru fiecare membru al familiei);

– persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei (un pachet pentru fiecare membru al familiei);

– familii și persoane aflate temporar în situații critice de viață, cum ar fi victimele calamităților, persoane cu grad de handicap grav și accentuat;

– persoane care locuiesc în așezări informale (adică persoane care nu au acte de proprietate asupra imobilelor ocupate).

Pentru ultimele două categorii enumerate vor fi făcute anchete sociale de către asistenții sociali ai primăriilor și apoi fiecare persoană va primi câte un pachet cu alimente.

Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) este finanțat din Fondul Social European și implementat de Instituția Prefectului județul Argeș”, a precizat Radu Perianu, prefectul judeţului Argeş.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3