NOR CURIER 930X122

agricolă

agricultura_01130400

PÂNĂ ŞI DIRECŢIA AGRICOLĂ DĂ AMENZI!

Agenţii economici sunt asaltaţi de inspectori de la fel de fel de instituţii ale statului, iar controalele se lasă de multe ori şi cu amenzi.

Citiți și: Amenzi uriașe pentru aceste fapte! Se poate ajunge și la pușcărie!

Iată că şi Direcţia Agricolă Argeş se numără printre instituţiile care fac verificări şi dau sancţiuni. Conform unui raport prezentat de directorul Corneliu Vasilescu, în acest an au fost făcute 559 de controale la agenţi economici din agricultură, zootehnie şi activităţi de depozitare, fiind date şi 46 de amenzi. Valoarea totală a acestora este de 83.000 de lei.

De asemenea inspectorii agricoli au suspendat o autorizaţie pentru un spaţiu de comercializare a vinului de masă în vrac şi au retras alte două astfel de documente, pentru nereguli privind îndeplinirea condiţiilor cerute de legislaţia în vigoare.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În industria alimentară au fost făcute 118 controale, iar la agenţii economici care lucrează cu organisme modificate genetic şi cu fertilizanţi alte 23.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90