930 x122 grota rece

golești

PERICOL MAXIM LA MUZEUL GOLEŞTI

Pericol maxim la Muzeul Goleşti. Complexul Muzeal Goleşti, unul dintre cele mai importante din ţară, este în pericol maxim.

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

Este vorba despre pericolul la incendii. În ciuda eforturilor făcute până acum, este aproape imposibil să faci lucrări complete de ignifugare la clădirile vechi din lemn şi cu acoperiş din şiţă care „populează” muzeul.

În plus, clădirile respective nici nu sunt asigurate. Nu că nu ar vrea conducerea Muzeului, ci deoarece nicio firmă de asigirare nu a dorit să facă acest lucru. Motivul este acela că respectivele clădiri – aduse din toată ţara – nu au norme de evaluare şi, deci, nu pot fi asigurate. Astfel, pericolul este maxim, iar autorităţile judeţene nu pot decât să ia toate măsurile posibile pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.

Citiți și: Argeș. Pericol de explozie! Intervenție de urgență

(Foto: Consiliul Judeţean)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3