930 x122 grota rece

cornel ionica

PIAȚA „GOGOȘILOR”. BĂȘCĂLIE TOTALĂ ÎN TRIVALE ȘI GĂVANA

Piața „gogoșilor”. Bășcălie totală în Trivale și Găvana. Primarul Cornel Ionică anunță un nou termen – şi acesta evaziv – pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a pieţelor agroalimentare Trivale şi Găvana: primăvara anului viitor.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Iniţial, primarul Piteștiului a spus că pieţele vor fi gata în luna august a acestui an. Invocând probleme ivite pe neaşteptate pe şantier, Ionică a revenit ulterior şi a informat că pieţele vor fi gata „peste două-trei luni” (AICI, subiectul pe larg). Nu sunt gata. „Gogoși” servite piteștenilor din Trivale și Găvana de un primar care nu își respectă promisiunile. De ce promite înainte de a fi sigur că își va onora promisiunea față de cetățeni?

Potrivit datelor oficiale ale Primăriei, la piaţa Găvana lucrările sunt realizate în proporție de numai 55%, iar la piaţa Trivale în procent şi mai scăzut, de 50%.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

În plus, pe parcurs au fost suplimentate sumele de la bugetul local prevăzute inițial pentru aceste investiții, conducerea Primăriei invocând diverse probleme (de la rezistenţa stâlpilor și până la doi comercianţi care nu vor să îşi părăsească spaţiile şi cu care Primăria se judecă acum).

Lucrările de la piaţa Trivale sunt făcute de asocierea dintre SC Zeus SA și SC Selca SA, contractul având o valoare inițială de 3.268.257,97 de lei, inclusiv TVA.

La piața Găvana, proiectul este realizat de SC Apartamentul SA, cu subcontractant Lumida SRL, cu o valoare inițială a contractului de 4.594.143 de lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90