930×122 POSADA 5

piscină

Piteşti: Când va fi gata piscina acoperită cu balon presostatic

Mai mulţi piteşteni pasionaţi de înot, interesaţi de stadiul lucrărilor la piscina exterioară din Costache Negri, se întreabă când va fi gata lucrarea.

Citiți și: UPDATE: FETIȚĂ DE 3 ANI, DECEDATĂ LA SPITAL

Aşa cum v-am relatat, este vorba despre un proiect de bazin acoperit cu balon presostatic. Lucrările ar fi trebuit să fie gata încă de luna trecută, însă acestea întârzie.

Contactată telefonic de ePiteşti, Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Piteşti, ne-a transmis că a fost estimat un nou termen pentru finalizarea lucrărilor.

Citiți și: CENTRUL DE AGREMENT AL LUI TOLEA, AVIZAT DE COMISIA DE URBANISM

 

 

Cristina Munteanu: „Este o întârziere privind acoperirea piscinei exterioare de pe  Costache Negri. În zilele programate pentru finalizarea lucrărilor, partenerii noștri au primit o înștiințare formală de la firma care va monta balonul, că va urma o întârziere și impunea, unilateral, începutul lunii decembrie ca nou timp estimat pentru finalizarea lucrărilor programate. Înțelegem că motivația a fost legată de starea pandemică, fără alte detalii.”

Se preconizează că bazinul acoperit va fi gata în prima săptămână a lunii decembrie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

 • Cetatean spune:

  De doi ani mințiți.
  Înotătorii de performanță fac naveta la Mioveni și îngroașă buzunarele piscinelor private…

  Apoi vreti sa faceti poze cu ei…

  Rușine!

 • Cetaean al acestui ....oras spune:

  Rusine sa va fie! Mintiti in continuare! Nu pandemia este problema, organizarea f proasta, stiti prea bine. De 2 luni de cand sunt aduse acele containere, montate total anapoda, abia descarcate… Sa nu va mai faliti cu sportivii! Nu va pasa, nu vreti sa creati conditii! RUSINE

570 X 90 CAPRA 3