Donaris 930 x 122

agrement

EXCLUSIV! TOLEA ÎȘI FACE CENTRU DE AGREMENT CU PISCINĂ LA ETAJ

Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre referitor la aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru un teren proprietate privată situat pe strada Prelungirea Craiovei F.N. pentru construirea unui centru de agrement. Investiţia este a omului de afaceri Florea Tolea. Certificatul de urbanism a fost eliberat luna trecută.

Citiți și: Piteşti: Când va fi gata piscina acoperită cu balon presostatic

Planul Urbanistic de Detaliu prevede construirea unui centru de agrement cu piscină în apropiere de biserica „Ion Valahul” de lângă Calea Craiovei, pe un teren de 580 de mp. Va fi ridicată şi o clădire cu subsol, parter şi etaj, iar piscina va fi la etaj, pe terasă. Proiectul are avize de la Apă Canal, CEZ, Apele Române, Administrația Domeniului Public, Inspectoratul pentru Situații de Urgență şi Distrigaz Sud. Parcarea aferentă imobilului va avea o capacitate de 14 locuri.

Termenul de depunere, în scris, a propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiect este de 10 zile calendaristice. Acestea se primesc prin e-mail, la adresa [email protected], precum şi la sediul Primăriei, la Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea D. (Foto Arhivă: libertatea.ro)

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT AVIATIC ÎN ARGEȘ

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441