NOR CURIER 930X122

agrement

EXCLUSIV! O NOUĂ BAZĂ DE AGREMENT ÎN PITEȘTI

În Pitești ar urma să fie amenajată o nouă bază de agrement. Potrivit inițiatorului proiectului, baza va include, pe lângă terenuri de fotbal, tenis de câmp, baschet și volei, și o pistă de karting.

Citiți și: Patronul de la Rehoma revine! Ce vrea să facă în Pădurea Trivale

Investiția se va face pe un teren privat din cartierul Prundu. Mai exact, în zona bulevardului Petrochimiștilor la ieșirea către autostrada A1, pe DN 65 B. Proprietar al terenului este SC Euro Tehno Group SRL, aceeași firmă care intenționează să amenajeze baza de agrement.

Investitorul a anunțat Primăria Pitești, propunând un Plan Urbanistic Zonal pentru introducerea terenului în intravilan. Urmează ca municipalitatea să se pronunțe.

Citiți și: TARIFE REDUSE LA TRENULEŢUL DIN ŞTRAND ŞI PENTRU ALTE ATRACŢII DIN PITEŞTI

În plus față de baza de agrement, pe același teren ar urma să se construiască și parcări, platforme betonate acoperite cu copertine amovibile pentru depozitare auto și hale pentru ateliere. De asemenea, conform anunțului, în zonă vor fi amenajate și spații verzi. (Foto Arhivă: acisportitalia.it)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3