EcoMoto 930×122

apa canal

Pitești: Cea mai bogata societate subordonata Primăriei – angajează

SC Apă Canal 2000 SA Pitești, societate subordonată Consiliului Local, organizează un concurs pentru ocuparea unui post de inginer de specialitate la Serviciul Achiziţii Aprovizionare.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Atribuţiile postului constau în întocmirea de documentaţii de atribuire pentru beneficiarii de fonduri publice, în principal în ceea ce privește elaborarea/verificarea caietelor de sarcini aferente procedurilor de achiziții publice privind produsele, echipamentele, serviciile și lucrările având ca obiectiv proiectarea/ execuția/extinderea/ modernizarea/ reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Concursul constă într-o probă scrisă şi un interviu cu probă practică.

Candidaţii vor depune cerere generală, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății la secțiunea „Clienți – Formulare), un curriculum vitae (CV), cazier judiciar (în original) şi copii ale: actului de identitate, actelor de studii, carnetului de muncă şi/sau adeverinţelor de vechime în muncă/ fișa postului/ recomandații, pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro sau le vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 23.09.2021, inclusiv, ora 16:00.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3