NOR CURIER 930X122

autobuze

Pitești: Decizie crucială privind transportul metropolitan!

Pitești: Decizie vitală privind transportul metropolitan!

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

În ședința de mâine, Consiliul Local Pitești va avea în dezbatere și un proiect important privind transportul local de călători.

Astfel, pe ordinea de zi figurează un proiect privind avizarea Studiului de oportunitate și a contractului privind delegarea serviciului public de transport local de călători și către unitățile administrativ-teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești (localități limitrofe).

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Altfel spus, autobuzele Publitrans care circulă acum numai în Pitești vor avea trasee și în localități limitrofe.

Deocamdată se fac pași în direcția emiterii actelor necesare. Conform unor declarații anterioare ale autorităților locale, autobuzele Publitrans ar urma să circule în localități limitrofe din toamnă.

Primele localităţi în care va funcţiona serviciul de transport public local metropolutan de călători sunt, cel puţin deocamdată, Piteşti, Bradu, Mărăcineni şi Bascov.

Potrivit datelor expuse în studiul de oportunitate, vor exista patru trasee regionale dinspre Pitești către Bradu, Bascov și Mărăcineni.

Acestea ar urma să fie: Pitești – cap de linie Bascov – Dobrogostea; Pitești – cap de linie Bascov – Valea Ursului; Pitești – cap de linie Gheorghe Doja – Bradu bariera CFR; Pitești – Teatrul Alexandru Davila – Mărăcineni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

10 comentarii

  • Anonim spune:

    La cât de aglomerat este Bradu …..
    Drumul este praf numai denivelări
    Stațiile fără alveole.

  • Georgiana spune:

    Si pentru pioana lacului ar trebui, ca avem un transpsport foarte scump si prost in acea zona. Si mai au si un program scurt. Pana la 20 in timpul saptamni si in weekend mai scurt . Deci trebuie sa ne descurcam singuri

  • Bogdan Cincă spune:

    Cu mulți ani în urmă, existau legături între Pitești și toate comunele vecine. Linii de autobuz, precum 4, 6, 9, 11, 14, 15, 16, 10, 2 le asigurau. Așadar, mergem înainte, că atunci era mai bine!

  • Staicu spune:

    O decizie excelenta. Sunt zeci de copii care folosesc taxi. Felicitări administrației!!!

  • Michaela spune:

    Bine, bine …. Și Ștefănești? De ce nu exista nici o posibilitate, in afară de taxi, de a ajunge acolo?
    Stare de urgență!!!!!

  • Milly spune:

    Din pacate, primarul din Stefanesti nu a dorit sa se afilieze „zonei metropolitane”.

  • Vvvvvv spune:

    La Albota cînd?

  • Mihai spune:

    Bradu -Bascov ,sa traverseze tot Pitestiul daca vreti sa scapam de aglomeratia din oras.

  • Ina spune:

    Pt Georgiana.
    Nu se poate doamna, primarul nu vrea sa adere la zona metropolitana si sa bage transport, au zis ca este foarte scump pt ei si nu sunt interesați! Ca noi avem transport nu avem nevoie de asa cv…..

  • Ionescu spune:

    Pentru Tancodrom, spre Modoaia iar este în aer. Domnule Primar, stai în cartierul asta, oare nu te interesează nimic privind oameni care atât în acest cartier?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90