NOR CURIER 930X122

consiliul local pitești

PITEȘTI: PEDEPSE GRELE PENTRU VANDALISM

Pitești: Pedepse grele pentru vandalism. Municipalitatea piteșteană se confruntă de ani buni cu acte de vandalism pe domeniul public.

Citiți și: Pitești/EXCLUSIV. Absolut scandalos ce face acest om! INCREDIBIL! Video

Pagubele se traduc în bănci rupte, lămpi de iluminat public distruse, coşuri de gunoi deteriorate, panouri de afişaj îndoite, ba chiar şi locuri de joacă și parcuri vandalizate.

În încercarea de a opri fenomenul, Consiliul Local Pitești a adoptat o Hotărâre care prevede pedepse mai drastice pentru autorii actelor de vandalism.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Pitești! Și nu e prima dată!

Potrivit Hotărârii, persoanele vinovate vor fi amendate cu o sumă de la 400 la 800 de lei şi, în plus, obligate să achite contravaloarea bunurilor de pe domeniul public distruse.

Desigur, mai departe vinovații se pot alege cu dosare penale. Cu o singură condiție: să fie prinși. Ori, până acum nu știm să existe măcar un singur autor al unui act de vandalism în Pitești care să fi fost prins de Poliție.

Despre acte de vandalism în Pitești puteți citi AICI și AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3