930X122 MAIA

lucrari

Piteşti: Reabilitarea scărilor publice de pe strada Făgăraş

Primăria Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, execută lucrări aferente proiectului „Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 – Școala Gimnazială „Alexandru Davila”, municipiul Pitești, județul Argeș”.

Citiți și: Stradă importantă din Pitești, modernizată cu peste 130.000 €

„În această perioadă, au fost finalizate scările care fac legătura între strada Făgăraș și strada Carpați, zona blocurilor E1-E2, reprezentând primul tronson din cele patru care compun întreaga lucrare. Costurile aferente realizării acestui tronson se ridică la suma de 72805,42 lei cu TVA, valoarea totală a contractului fiind de 243.950 lei inclusiv TVA, cu finanțare din bugetul local. Executantul lucrării este SC UNIC BUSINESS PARTENER SRL.

Prin reabilitarea scărilor publice, se facilitează desfășurarea în condiții de siguranță și îmbunătățirea accesului pietonal, eliminându-se disconfortul cetățenilor din zonă și al celor care tranzitează zona cartierului Nord”, precizează municipalitatea într-un comunicat.

Citiți și: Argeș: Atenție, șoferi! Drumuri în lucru

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Ștefan spune:

    Un demers absolut lăudabil, scările erau într-o stare gravă de deteriorare…însă nu este singura problemă a cartierului Nord! Cartier situat la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centru arată absolut deplorabil în anumite zone, spre exemplu Eremia Grigorescu). Sper ca primăria să aibă în vedere recondiționarea pe viitor a acelei zone..

SMART KIDS 570×90