New Profesional Consult 930 x 122

investitii

pitesti

PITEŞTIUL DEVINE UN IMENS ŞANTIER DUPĂ PAŞTI

Două lucrări de anvergură vor începe săptămâna viitoare în Piteşti, a anunţat astăzi primarul Tudor Pendiuc.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Pe de-o parte, vor fi reabilitate străzi, trotuare şi spaţii verzi pe o suprafaţă de 40 de hectare în cadrul unui proiect de regenerare urbană, iar pe de alta vor demara lucrările la mult aşteptatul pasaj rutier aerian de la Podul Viilor. Ambele investiţii sunt finanţate, în cea mai mare parte, din bugetul Uniunii Europene.

Contractul de regenerare urbană presupune investiţii pe axa Colegiul „Odobescu”-Războieni-Exerciţiu-Smeurei-bulevardul „I.C. Brătianu”-Calea Bucureşti, iar pasajul de la Podul Viilor va fi construit de la Bazinul Olimpic până pe Calea Depozitelor, peste sensul giratoriu actual, care le dă atât de multe bătăi de cap şoferilor. Primarul Pendiuc spune că lucrările vor fi gata în 2015 şi că vor fi create, cu această ocazie, circa 650 de noi locuri de muncă.

Citiți și: Argeș. Investiții de 4.027.180 € într-o localitate! Edilul a făcut anunțul

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3