NOR CURIER 930X122

iluminat public

PITEȘTIUL, LA ANI-LUMINĂ DE ALTE ORAȘE

Piteștiul, la ani-lumină de alte orașe. Municipalitatea își propune ca până în anul 2020 în Piteşti să fie investite 5.000.000 de euro din fonduri europene pentru extinderea şi modernizarea sistemului de iluminat public.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

În acest scop, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești se află în prezent în faza de contractare a serviciilor de proiectare şi de consultanţă pentru scrierea cererii de finanţare. Cererea de finanţare ar urma să fie depusă până pe data de 18 august 2018.

Serviciul de specialitate al municipalității are în plan achiziționarea atât de instalaţii cu eficienţă crescută şi consum scăzut (cum ar fi ledurile), cât şi de echipamente performante.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

În plus, ar urma să fie realizate investiţii şi pentru extinderea iluminatului public ornamental în cartiere.

Pentru acest an, în proiectul de buget sunt prevăzute lucrări de peste 1.000.000 de lei în toate cartierele Piteștiului.

Municipiul Pitești are probleme mari la acest capitol, existând zone în care iluminatul public este deficitar, departe de standardele europene.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3