iluminat public

PITEȘTIUL, LA ANI-LUMINĂ DE ALTE ORAȘE

Piteștiul, la ani-lumină de alte orașe. Municipalitatea își propune ca până în anul 2020 în Piteşti să fie investite 5.000.000 de euro din fonduri europene pentru extinderea şi modernizarea sistemului de iluminat public.

Citiți și: SPEP Piteşti face angajări

În acest scop, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești se află în prezent în faza de contractare a serviciilor de proiectare şi de consultanţă pentru scrierea cererii de finanţare. Cererea de finanţare ar urma să fie depusă până pe data de 18 august 2018.

Serviciul de specialitate al municipalității are în plan achiziționarea atât de instalaţii cu eficienţă crescută şi consum scăzut (cum ar fi ledurile), cât şi de echipamente performante.

Citiți și: Instituția cea mai bogată subordonată Primăriei Pitești angajează!

În plus, ar urma să fie realizate investiţii şi pentru extinderea iluminatului public ornamental în cartiere.

Pentru acest an, în proiectul de buget sunt prevăzute lucrări de peste 1.000.000 de lei în toate cartierele Piteștiului.

Municipiul Pitești are probleme mari la acest capitol, existând zone în care iluminatul public este deficitar, departe de standardele europene.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441