930 x122 grota rece

ion dumitrache

POIANA LACULUI: UNUL DINTRE PROIECTELE PRIMARULUI DUMITRACHE PENTRU NOUL MANDAT ESTE MODERNIZAREA REȚELEI DE APĂ ȘI CANALIZARE

Reconfirmat în funcție de localnici la alegerile din 27 septembrie, primarul Ion Dumitrache are la dispoziție următorul mandat pentru a duce la bun sfârșit un obiectiv aflat la ora actuală în faza de proiectare: modernizarea rețelei de apă și canalizare a comunei Poiana Lacului.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Este vorba de o investiție de 12, 7 milioane de euro, a cărei implementare va dura cca. 3 ani, la finalul căreia localitatea va beneficia de o îmbunătățire semnificativă a sistemului de alimentare cu apă (amănunte despre proiect, AICI).

Ion Dumitrache, primarul comunei Poiana Lacului, a explicat deja în ce constă investiția: (VIDEO)

Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

 

 

Este deja de notorietate faptul că, ani buni, primarul Ion Dumitrache a tot încercat să convingă Consiliul Județean Argeș să-și pună societatea comercială aflată în subordine să rezolve problema apei potabile în localitate prin montarea unui sistem de pompare care să le asigure localnicilor continuitate la robinet. A fost nevoie de sesizarea mai multor autorități, de la Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorului și DSP, până la Guvernul României, pentru ca CJ Argeș, autoritate în subordinea cărei se află distribuitorul, să aloce, în sfârșit, banii necesari pentru sistemul de pompare.

Faptul că unii nu și-au făcut treaba la timp (amănunte AICI) i-a afectat pe termen lung pe localnici, iar semnalul de alarmă tras de primar, care a explicat în repetate rânduri de ce monopolul pe distribuția apei este periculos și de ce este importantă demararea viitorului proiect de modernizare a sistemului de alimentare cu apă, ar trebui să constituie o temă e gândire pentru autoritățile județene.

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90