New Profesional Consult 930 x 122

ani

ANI

PRIMAR DIN ARGEȘ, GĂSIT DE ANI ÎN CONFLICT DE INTERESE

Agenția Națională de Integritate l-a depistat în conflict de interese de natură administrativă pe primarul comunei argeșene Mihăești, Gheorghe Matei. Potrivit ANI, Matei, în calitatea sa de primar, a semnat, a aprobat și a avizat ”bun de plată” documente prin care s-au făcut plăți în valoare de 8.702,79 de lei către două societăți comerciale la care soția acestuia deținea calitatea de asociat și administrator.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Și Marcel Ciobanu, fost primar, în perioada 2008-2012, al comunei Uda din Argeș, a fost găsit în conflict de interese de natură administrativă. ANI precizează că pe vremea când era primar Ciobanu a semnat un contract de concesiune încheiat între Consiliul Local al comunei Uda și asociația în cadrul căreia el deținea calitatea de membru, contract prin care a fost concesionată folosirea islazului comunal, în suprafață de 612 ha, către asociație.

Concluziile ANI pot fi contestate în justiție. Dacă justiția va confirma definitiv și irevocabil raportul Agenției Naționale de Integritate, Gheorghe Matei își va pierde funcția de primar al localității Mihăești.

Citiți și: O fi rău să fii primar de comună? 2650 € salariu, lângă Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90