Donaris 930 x 122

ani

ANI

PRIMAR DIN ARGEȘ, GĂSIT INCOMPATIBIL DE ANI

Agenția Națională de Integritate a găsit în stare de incompatibilitate 7 primari, 2 viceprimari, 2 consilieri locali, 1 fost viceprimar și alți 2 foști consilieri locali din mai multe județe.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Printre cei 14 actuali sau foști aleși locali se numără și 2 din Argeș: primarul PDL al orașului Costești, Ion Baicea (foto), și Adrian Pavel, viceprimar al comunei Valea Mare Pravăț. Potrivit ANI, Ion Baicea s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26 mai 2009-31 iulie 2012 întrucât a deținut, simultan, funcția de primar și calitatea de reprezentant al orașului Costești în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. APĂ CANAL 2000 S.A.

Ion Baicea, singurul primar pe care PDL îl are în mediul urban din Argeș (dar care este și membru fondator al organizației, înregistrată ca apolitică, Mișcarea pentru Argeș și Muscel, condusă de fostul lider al filialei județene a PDL, Mircea Andrei), poate contesta concluzia ANI în justiție. Dacă nu o va face sau dacă justiția va confirma ca fondat raportul Agenției Naționale de Integritate, Baicea va pierde postul de primar și nu va mai putea ocupa o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de 3 ani.

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3