Donaris 930 x 122

lucrari

Primăria, anunţ important. Reabilitarea unui bulevard începe din această noapte

Primăria Municipiului Pitești demarează, astăzi, lucrările în cadrul contractului „Reabilitare Bd. I.C. Brătianu – strada Maior Gh. Șonțu, între str. Maternității și str. Târgul din Vale”, prima acțiune în acest sens fiind cea de frezare și, implicit, de asfaltare a carosabilului, care se va face pe tronsoane.

Citiți și: Lucrări într-o intersecţie mare din Piteşti

Lucrările de frezare, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Târgul din Vale și pasajul Magnolia, se vor executa începând din această seară, ora 22:00, programul de noapte fiind determinat de traficul foarte aglomerat pe această arteră de circulație în timpul zilei, în baza avizului emis de către Poliția Rutieră.

Întreaga suprafață a părții carosabile se va freza  pe o adâncime cuprinsă între 3-6 cm (grosime medie de 5 cm). Frezarea va ține cont de viitoarele cote ale străzii, astfel încât apele pluviale să fie orientate către sistemele  de colectare și evacuare – guri de scurgere – racordate la canalizarea pluvială din zonă.

Citiți și: Societatea responsabilă pentru lucrările ”de mântuială” s-a autosesizat

Principalele lucrări care se vor executa în cadrul acestui contract sunt:

-Lucrări pe zona părții carosabile existente (frezare și asfaltare);
-Refacerea structurii rutiere degradate;
-Refacere trotuare și alei pietonale;
-Amenajare corespunzătoare a intersecțiilor cu alte drumuri laterale.

Operatorul economic care execută lucrările de reabilitare este SC COMESAD DRUMURI SRL, contractul având o valoare de 2.954.435,31 lei inclusiv TVA, cu termen de finalizare a lucrărilor în 01.06.2021.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul produs de execuția lucrărilor anunțate și rugăm participanții la trafic să circule cu atenție în zonă, pe parcursul derulării acțiunii de reabilitare a bulevardului, pentru evitarea oricărui incident”, a transmis Primăria Piteşti.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Rica spune:

    Alo, domnu ziarist, bulevardul e aproape nou, s-a facut largirea in 2018.tot dumneavoastra ati scris..ce dumnezeu ?!alti bani ?

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441