930×122 CAPRA 5

dănuț stroe

PRIMĂRIA BRADU S-A DOTAT CU UN UTILAJ MULTIFUNCȚIONAL IARNĂ/VARĂ

Comuna Bradu are, în sfârșit, un utilaj performant pentru deszăpezire. Mașina a ajuns astăzi în localitate, iar personalul care o va deservi a început deja trainingul.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„E vorba de un proiect obținut pe fonduri, prin Asociația GAL Ținutul Verde. Noi susținem 60% din prețul utilajului, adică 427.922 de lei, fără TVA, iar restul de 40% – 279.810 lei – este susținut de GAL”, declară pentru ePitești primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe.

Deși sezonul actual va rămâne, cel mai probabil, fără zăpadă, pentru iernile care vor veni localnicii pot sta liniștiți. În plus, utilajul este unul multifuncțional, așa că va fi folosit și în afara sezonului rece.

Citiți și: Argeș. Proiectul de mare succes al lui Dan Stroe! Realizare de suflet!

„Ne este de mare ajutor, mai ales că niciodată comuna Bradu nu a avut un utilaj special pentru deszăpezire.

Partea și mai bună este că acest utilaj va fi folosit nu doar iarna, la deszăpezire. Datorită faptului că sărărița și lama din dotare sunt detașabile, mașina va putea fi folosită și drept camion, la diverse activități (cărat de vegetație, transport de gunoi etc.) în celelalte anotimpuri.

În plus, faptul că cele două dotări sunt detașabile, ușurează mult deplasarea în trafic”, precizează Dănuț Stroe.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90