Donaris 930 x 122

mioveni

PRIMĂRIA MIOVENI, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ. SUNT VIZATE ȘCOLILE

Primăria Mioveni, anunț de ultimă oră. În această dimineață, la Primăria Mioveni a avut loc şedinţa de Consiliu Şcolar. Au participat conducerea administraţiei locale, şefii Biroului de Achiziţii Publice, directorii şi contabilii instituţiilor de învăţământ din Mioveni şi consilierul pe probleme de învăţământ din Primărie.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Pe ordinea de zi s-au aflat probleme legate de începerea noului an şcolar. În acest context, s-a constatat că şcolile şi grădiniţele din oraş sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar şi că nu există probleme cu privire la asigurarea personalului didactic, a anunțat cu puțin timp în urmă Primăria orașului. De asemenea, a fost discutată și problema transportului şcolar al elevilor către unităţile de învăţământ, precum şi noile norme de aplicare a legii referitoare la achizițiile publice.

Pentru anul şcolar 2016-2017 în Mioveni sunt înscrişi 5.300 de elevi şi preşcolari. Noul an de învăţământ va debuta luni, 12 septembrie 2016.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90