Donaris 930 x 122

dari

primaria_pitesti_nou

AU FOST STABILITE DĂRILE LOCALE PENTRU ANUL 2015! VEZI CE NE AŞTEAPTĂ!

Primăria Piteşti a stabilit încă de pe acum, conform cerinţelor legale, valoarea taxelor şi impozitelor locale care vor fi plătite de piteşteni în anul 2015.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Aceste taxe vor trebui, însă, aprobate şi de Consiliul Local, cel mai probabil în următoarea sa şedinţă în plen. Până atunci proiectul de hotărâre privind noile dări poate fi consultat la Primărie şi pe site-ul www.primariapitesti.ro, iar cetăţenii şi persoanele juridice au posibilitatea să facă observaţii şi propuneri.

Potrivit primarului Tudor Pendiuc, dările locale pentru 2015 vor rămâne în Pitești la acelaşi nivel ca cele din 2014. „Am luat această decizie pentru a veni în sprijinul cetăţenilor. Probabil că ne va fi mai greu nouă, căci gazele se scumpesc, subvenţiile se vor mări, cursul leu-euro va fi altul… Dar am luat o decizie şi nu mai revenim asupra ei! Aşteptăm şi observaţiile şi propunerile cetăţenilor”, a spus astăzi primarul Tudor Pendiuc în conferinţa de presă săptămânală a instituției pe care o conduce.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90