cristian gentea

Primarul Gentea s-a consultat cu Poliţia şi Jandarmeria privind Simfonia Lalelelor

Primarul Gentea s-a consultat cu Poliţia şi Jandarmeria privind Simfonia Lalelelor. Cristian Gentea a anunţat în conferinţa de presă de astăzi că a analizat posibilităţile de organizare a evenimentului de tradiţie piteştean „Simfonia Lalelelor”.

Citiți și: Cristian Gentea s-a vaccinat cu doza „booster”, anunţă şi câtă lume a venit ieri la Centrul din Piteşti

Edilul a declarat că a avut discuţii cu Poliţia şi Jandarmeria, că „avem şi raportul de la DSP care indică o rată de 3,27 la mie în Piteşti, precum şi decizia Guvernului cu privire la prelungirea Stării de Alertă”. În aceste condiţii, nu poate fi organizată cea de-a 44-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, este concluzia care se desprinde din datele centralizate de administraţia locală. Pentru ca evenimentul să fie permis, trebuia ca rata de infectare în Piteşti să fie sub 1,5 la mie.

În schimb, Cristian Gentea a promis că va amenaja centrul Piteştiului cu lalele fiindcă, şi aşa, „cetăţenii se plâng de betoanele din Piaţa Primăriei”.

Citiți și: „Guvernul a împărțit banii fără niciun criteriu în afară de cel politic”

Expoziţia va fi organizată la sfârşitul acestei săptămâni, de Florii.

În cartiere vor fi montate „coline” de flori – în parcuri sau sensuri giratorii unde este posibil acest lucru.

Aceasta este povestea tristă a „Simfoniei” de anul acesta.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441