Donaris 930 x 122

cristian gentea

Primarul Gentea s-a consultat cu Poliţia şi Jandarmeria privind Simfonia Lalelelor

Primarul Gentea s-a consultat cu Poliţia şi Jandarmeria privind Simfonia Lalelelor. Cristian Gentea a anunţat în conferinţa de presă de astăzi că a analizat posibilităţile de organizare a evenimentului de tradiţie piteştean „Simfonia Lalelelor”.

Citiți și: Povestea neștiută a polițistului local omorât în Pitești. Ieri s-a aflat

Edilul a declarat că a avut discuţii cu Poliţia şi Jandarmeria, că „avem şi raportul de la DSP care indică o rată de 3,27 la mie în Piteşti, precum şi decizia Guvernului cu privire la prelungirea Stării de Alertă”. În aceste condiţii, nu poate fi organizată cea de-a 44-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, este concluzia care se desprinde din datele centralizate de administraţia locală. Pentru ca evenimentul să fie permis, trebuia ca rata de infectare în Piteşti să fie sub 1,5 la mie.

În schimb, Cristian Gentea a promis că va amenaja centrul Piteştiului cu lalele fiindcă, şi aşa, „cetăţenii se plâng de betoanele din Piaţa Primăriei”.

Citiți și: Super-pistă de biciclete în Pitești. Când va fi gata?

Expoziţia va fi organizată la sfârşitul acestei săptămâni, de Florii.

În cartiere vor fi montate „coline” de flori – în parcuri sau sensuri giratorii unde este posibil acest lucru.

Aceasta este povestea tristă a „Simfoniei” de anul acesta.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90