EcoMoto 930×122

burse

INTREBARE_INTREBATOARE

PRIMARUL PENDIUC, O NOUĂ APARIŢIE PUBLICĂ

Primarul Tudor Pendiuc și-a reluat în forţă apariţiile publice, după o lungă perioadă de absenţă generată de problemele penale pe care le are. Nici vorbă de demisie de onoare! Ba mai mult: credem că la vară va candida pentru un nou mandat! Al șaptelea!

Citiți și: Bani pentru elevi. Care sunt condițiile

Astăzi Pendiuc a condus festivitatea de acordare de burse pentru studenții de la Universitatea Pitești (de stat)  şi Universitatea „Constantin Brâncoveanu” (particulară). Edilul-şef a glumit cu studenţii şi le-a transmis felicitări pentru rezultatele obţinute.

Amintim că marți Tudor Pendiuc a avut prima lui ieșire publică într-un cadru oficial de la eliberarea sa, în vară, din arestul preventiv. Detalii despre „revenirea primarului”, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/s-a-intors-pendiuc/.

Citiți și: Bursele elevilor, pe masa Curții Constituționale. Atac de la Avocatul Poporului

Primăria Piteşti a acordat astăzi 143 de burse de studiu a câte 200 de lei pentru elevi din învăţământul primar şi gimnazial, 120 de burse pentru liceeni, 91 pentru studenţi de la stat şi 9 burse pentru studenți din mediul privat. Valoarea totală a burselor acordate pentru semestrul I al anului în curs este de 72.600 de lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90