Donaris 930 x 122

constructie ilegala

Primarul şi Poliţia la un bloc ilegal în Piteşti. Beneficiarul riscă o amendă uriaşă, plus demolări

Tancodrom, una dintre cele mai active zone unde se investeşte în imobiliare, a fost astăzi „vizitată” de primarul Cristian Gentea, însoţit de poliţişti locali.

Citiți și: Piața imobiliară, încotro? Câte tranzacții s-au făcut în acest an

Potrivit institutiilestatului.ro, în zona cu pricina a fost identificat un imobil în construcţie, despre care existau informaţii că nu ar fi conform cu autorizaţia şi planul aferent.

La faţa locului, Cristian Gentea a declarat:

„Ne aflăm în Tancodrom, pe strada Nicolae Iorga, numărul 15B, aşa cum vedeţi în anunţul din spate. Ieri am primit o sesizare de la cineva din zonă, că aici se construieşte practic un bloc cu un regim de înălţime mai mare decât cel stabilit în zonă […]. Am cerut autorizaţia, firma Florian Invest Construct Concept SRL. Are autorizaţie din 7 iunie, dar are autorizaţie pentru o locuinţă P + 2E […]. După cum vedeţi, această locuinţă are parter plus 3 etaje. Ce este sus nu este în niciun caz mansardă. Una scrie pe autorizaţie, alta pe anunţ. Ceea ce mi se pare cel mai grav este această denumire de locuinţă. De fapt, este o clădire colectivă.”

Citiți și: Argeș: Cele mai recente informații de pe piața imobiliară

 

 

„Poliţia Locală este aici, au sistat lucrările. S-a făcut proces verbal de constatare, amenda este între 10.000 şi 100.000 de lei. Constructorul va trebui să aducă la faza aprobată imobilul”, a mai adăugat Cristian Gentea.

Cei de la Urbanism, în fapt persoana care răspundea de această zonă, i-a confirmat primarului faptul că nu a verificat ce se întâmplă cu imobilul respectiv. Cristian Gentea consideră că dacă existau verificări în teren, nu se ajungea aici. Urmează verificări la sânge şi sunt luate în „colimator” toate locuinţele colective care se ridică în Piteşti. De asemenea, persoanele responsabile de verificările în teren ar putea fi sancţionate.

(Sursa: institutiilestatului.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Mihai spune:

    Are autorizație din 7 Iunie și e blocul la etajul 4 in 4 luni 🤣🤣🤣🤣. A mai făcut 5-6 blocuri așa și fără autorizație

  • Mihai Stefan spune:

    Încă o faptă bună d-le primar.Ati reușit cu ocazia asta sa mai falimentați câteva firme plătitoare de impozite la buget și să băgați în foame ,in râul iernii aproximativ 20 de familii.Tot înainteee!!!Cat despre comentariul anterior…mai bine te-ai abține,că ești peste subiect și habar nu ai de nimic .Omul asta a refăcut drumul acela de tot atâtea ori de cât a săpat sau turnat

  • yo spune:

    Mihai Stefan nu inteleg comentariul tau. Cred ca si tu esti „peste subiect”.

  • yo spune:

    A reusit sa falimenteze cateva firme platitoare de tva… esti haios, angajeaza.te la circ…. Este ilegal sa ai proiect pt o casa si sa ridici un bloc… dar cred ca in vocabularul tau nu exista acest cuvant „ilegalc… pentru ca esti idiot…

  • Mihai Stefan spune:

    De când a început omul ăla să construiască acolo au fost mai multe controale acolo din partea autorităților.Dar,ce sa vezi:au așteptat să pună ultima cărămidă și hop și ei pe acolo.Nu ți se pare ție că miroase a altceva?Așa că eu te rog sa nu mă faci idiot sau circar,ci sa te documentezi atunci când faci comentarii

  • Mihai Stefan spune:

    Acolo,eu cred,este strict părerea mea,sunt alte interese,poate chiar cu iz de campanie,deoarece sunt vizați toți dezvoltatorii locali.Poate nu s-au virat sumele așa cum trebuie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90