930×122 CAPRA 5

Arges

PROFESORI UNIVERSITARI DIN JAPONIA, ÎN VIZITĂ ÎN ARGEȘ

Florin Tecău, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, a primit astăzi, în Pitești, vizita unei delegații din Japonia.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Delegația niponă a fost alcătuită din profesorul doctor Tomohiro Moriyama (Universitatea Kinki, Osaka), profesorul universitar doctor Masafumi Fukumori și profesorul universitar doctor Masashi Koyama (Facultatea de limbi străine a Universității Kyoto).

Vizita s-a desfășurat cu prilejul ediției a VI-a a sesiunii internaționale ”Omul și societatea”. Este vorba de un eveniment organizat de asociația Argedava, în parteneriat cu CNR UNESCO, care are ca obiectiv schimbul de experiență dintre școala japoneză și școala românească. Discuțiile sunt orientate către educație, conservarea culturii tradiționale și schimburile culturale.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3