EcoMoto 930×122

impozite

ÎN PITEȘTI, PROGRAM PRELUNGIT LA TAXE ŞI IMPOZITE

Primăria Piteşti a decis să instituie în zilele de luni, 30, şi marți, 31 martie, un program prelungit de lucru la toate ghişeele de încasare a taxelor şi impozitelor locale. În fiecare dintre cele două zile taxele și impozitele pot fi plătite între orele 8 și 18.

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

Conform legii, taxele şi impozitele locale se pot achita integral, pentru întreg anul, până pe data de 31 martie, situaţie în care contribuabilii beneficiază de o reducere de 10%.

Cine nu poate achita dările până la data menţionată mai are un termen în care să se încadreze, respectiv 30 septembrie inclusiv. După aceea se calculează penalităţi de întârziere.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

Taxele pot fi achitate atât la Primărie, cât şi la centrele de încasare de la Gară, Casa Cărţii, din Trivale şi din Găvana.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90