NOR CURIER 930X122

ferată

PROIECT PENTRU UN NOU PASAJ RUTIER ÎN PITEŞTI

Trecerile la nivel cu calea ferată din Piteşti reprezintă o problemă pentru şoferi. Atât momentele dese în care este pusă bariera (de 19 ori pe zi, dintre care cel mai lung moment are 17 minute!), cât şi starea jalnică a trecerilor le dau bătăi mari de cap.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Primăria le-a cerut autorităţilor centrale să ia măsuri pentru a moderniza atât trecerile, cât şi barierele de pe străzile „Lânăriei”, „Calea Bascovului” şi „George Coşbuc”.

În plus, autorităţile locale au în plan şi construirea unui nou pasaj rutier, pe strada „Lânăriei”, peste calea ferată. „Există un proiect din anul 2001. Atunci totul costa cam 70.000.000 de lei. Vrem să îl reluăm, pentru a uşura traficul acolo. Proiectul a fost abandonat în 2002 deoarece implica nişte costuri foarte mari, dar îl vom relua pentru că acum sunt la dispoziţie fonduri europene şi în câţiva ani l-am putea realiza.”, anunță Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului. (Foto: Aşa va arăta pasajul rutier aerian care se construiește la Podul Viilor)

Citiți și: Admitere la liceu fără examen

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90