930 pe 122 COSTACHE

consiliul local pitești

RENUMITĂ ŞCOALĂ DIN PITEȘTI, NOI CORPURI DE CLĂDIRE

Renumită școală din Pitești, noi corpuri de clădire. Consiliul Local Pitești va aproba în ședința sa ordinară în plen de mâine, 23 mai 2019, devizul general actualizat și indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea și extinderea Școlii Gimnaziale nr. 13 “Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale. Suma se ridică la peste 24.784.000 de lei, inclusiv TVA.

Citiți și: Pitești. A început campania electorală pentru Primărie… Pe Facebook!

Este vorba de o suplimentare cu fonduri de la bugetul local a sumei alocată deja de la bugetul național prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Potrivit municipalității, suma oferită de stat este insuficientă, la licitațiile organizate până acum nefiind înregistrate oferte din parta firmelor.

Proiectul (despre care se vorbește de mai mult timp) vizează reabilitarea construcţiilor existente (inclusiv din punct de vedere termic) şi construirea unui nou corp de clădire cu săli de clasă și a unui alt corp de clădire cu laboratoare şi pentru activități sportive.

Citiți și: Oficial! Se întâmplă la Spitalul Județean din Pitești

Lucrările ar urma să dureze circa 18 luni de la momentul semnării în urma unei noi licitații a contractului de atribuire către un constructor. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90