EcoMoto 930×122

bascov

REVOLTĂ ÎN BASCOV. SE STRÂNG SEMNĂTURI

Revoltă în Bascov. Se strâng semnături. Locuitorii din Bascov sunt revoltați după ce de la 1 septembrie 2017 în comuna lor, învecinată cu Piteștiul, a fost interzis accesul autobuzelor Publitrans (societatea de transport public de călători a municipalității Pitești), ca urmare a unor schimbări legislative (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primarul Bascovului, Gheorghe Stancu, anunță că a început să strângă semnături de susţinere de la locuitorii comunei, semnături care vor fi trimise la Guvern cu cererea de deblocare urgentă a situației. Oamenii se tem și pentru siguranţa lor, în condiţiile în care au de mers pe jos către Pitești și retur mai bine de 1 km, inclusiv prin aglomeratul sens giratoriu din Bascov.

„Am strâns în cinci ore 2.000 de semnături. Cetățenii sunt profund nemulţumiţi! Am fost şi la vicepremierul Sevil Shhaideh pentru a găsi o soluţie. Mi s-a promis sprijin.”, spune Gheorghe Stancu.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Amintim că ieri conducerea Consiliului Județean Argeș se bătea cu pumnii în piept că a găsit soluția pentru problema transportului în Zona Metropolitană Pitești (AICI, amănunte).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3