Comdata 930 x 122

bascov

REVOLTĂ ÎN BASCOV. SE STRÂNG SEMNĂTURI

Revoltă în Bascov. Se strâng semnături. Locuitorii din Bascov sunt revoltați după ce de la 1 septembrie 2017 în comuna lor, învecinată cu Piteștiul, a fost interzis accesul autobuzelor Publitrans (societatea de transport public de călători a municipalității Pitești), ca urmare a unor schimbări legislative (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: ȘOFER PUBLITRANS, BĂGAT ÎN ȘEDINȚĂ

Primarul Bascovului, Gheorghe Stancu, anunță că a început să strângă semnături de susţinere de la locuitorii comunei, semnături care vor fi trimise la Guvern cu cererea de deblocare urgentă a situației. Oamenii se tem și pentru siguranţa lor, în condiţiile în care au de mers pe jos către Pitești și retur mai bine de 1 km, inclusiv prin aglomeratul sens giratoriu din Bascov.

„Am strâns în cinci ore 2.000 de semnături. Cetățenii sunt profund nemulţumiţi! Am fost şi la vicepremierul Sevil Shhaideh pentru a găsi o soluţie. Mi s-a promis sprijin.”, spune Gheorghe Stancu.

Citiți și: DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN BASCOV

Amintim că ieri conducerea Consiliului Județean Argeș se bătea cu pumnii în piept că a găsit soluția pentru problema transportului în Zona Metropolitană Pitești (AICI, amănunte).

Comdata 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066