Donaris 930 x 122

albota

REVOLTA PRIMARILOR! ALBOTA ȘI MOȘOAIA AMENINȚĂ

Revolta primarilor! Albota și Moșoaia amenință. Astăzi a avut loc şedinţa lunară a Colegiului Prefectural Argeş, ocazie cu care primarii unor comune din jurul Piteștiului şi-au exprimat nemulţumirea faţă de Zona Metropolitană Piteşti.

Citiți și: Primarul de la Albota „deconspiră” o femeie, enervat de criticile acesteia: „Doamna are dosar penal”

Mai exact, primarii reclamă că nici până astăzi nu a fost rezolvată problema transportului public metropolitan de călători. Primarii de comune vor un transport unitar între localitățile din Zona Metropolitană, cu autobuze care să deservească toate aceste localități.

Edilii se plâng că, dacă nu se rezolvă situaţia transportului, locuitorii din comunele limitrofe care ajung în Piteşti vor avea mari dificultăţi în a găsi mijloacele de transport necesare.

Citiți și: VIDEO: TRAFICANȚI DE CAVIAR, PRINȘI ÎN FLAGRANT ÎN ALBOTA

Pentru că problema a rămas nerezolvată, primarii comunelor Albota şi Moşoaia au amenințat azi că vor scoate din Zona Metropolitană Pitești localitățile pe care le administrează.

Ion Dumitru, primarul din Albota, a afirmat că Zona Metropolitană a fost un „mare fâs” şi că nu este normal ca în alte părţi din ţară problema să fie rezolvată, iar în Argeş nu.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Donaris 570×90