New Profesional Consult 930 x 122

Arges

RUȘINOS! ADIO MOLIVIȘU!

Adio Molivișu! Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunțat astăzi că nu se mai poate vorbi despre construirea unei staţiuni de schi la Molivişu, în munţii Ghiţu, aşa cum prevedea proiectul iniţial.

Citiți și: În Argeș s-a premiat umanitatea! Ei sunt eroii în uniformă

„Cel mult vorbim despre amenajarea unei pârtii de schi! Este o sumă exorbitantă care s-a cheltuit până acum pentru un derdeluş, având în vedere că s-a ratat finanţarea cu bani europeni prin nefinalizarea la timp a proiectului, iar autorităţile statului trebuie să se autosesizeze şi cei vinovaţi să răspundă.”, declară Manu.

Amintim că în martie anul acesta Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, anunța că Direcția Națională Anticorupție (DNA) are în lucru un dosar cu privire la proiectul staţiunii de schi Molivişu din munţii Ghiţu, judeţul Argeş. Detalii despre dosarul DNA și, în general, despre falimentul rușinos al acestui proiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/dosar-la-dna-pentru-molivisu/.

Citiți și: Program medical, în premieră în Argeș

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441