EcoMoto 930×122

amenzi

S-A HOTĂRÂT: REGULĂ OBLIGATORIE ÎN PITEȘTI

S-a hotărât: Regulă obligatorie în Pitești. O Hotărâre adoptată de Consiliul Local Piteşti prevede reguli pentru persoanele fizice și firmele care execută diverse lucrări pe domeniul public, dar şi pe terenuri proprietate privată.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Pe lângă obligaţiile deja existente de a împrejmui zona de lucru şi a o semnaliza corespunzător, de a degaja molozul şi pământul şi de a le duce în zone special amenajate şi de a menţine curate căile publice de acces către proprietatea pe care se fac lucrările, persoanele fizice şi juridice au şi obligaţia să nu producă şi să nu răspândească praful. Acest lucru poate fi prevenit prin stropirea cu apă a clădirii în curs de demolare şi a molozului.

Amenda stabilită pentru încălcarea acestei reguli este de la 500 la 1.000 de lei.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

De asemenea, se prevede obligativitatea de a nu afecta instalaţiile şi reţelele de utilităţi publice pe parcursul lucrărilor.

Cine o va face va fi sancționat cu amendă de la 600 la 1.200 de lei.

Amenzile vor fi date de inspectorii Primăriei şi de agenţii Poliţiei Locale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90