NOR CURIER 930X122

investitie

Sala Polivalentă, tot mai aproape de inaugurare

Investiție pentru Sala Polivalentă din Pitești.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Primăria Pitești a lansat în sistemul electronic național de achiziții publice licitația pentru o nouă investiție la Sala Polivalentă care este aproape de inaugurare.

Citiți și: BMW investește într-un oraș din România! Apar mii de locuri de muncă

Este vorba despre lucrări de amenajări exterioare, amenăjari pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială, precum și rețele exterioare. Practic, vor fi amenajate căi de acces dinspre străzile Basarabiei și Codrii Cosminului (pentru sportivi) și vor fi introduse noi rețele de utilități.

Valoarea totală estimată a investiției este de 1.525.691 de lei, fără TVA. Fondurile sunt alocate de la bugetul local.

Sursă foto: ziarobiectiv.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Ion spune:

    De ce trebuie altă investiție și nu ați luat în calcul de la început, că nu aveți locuri de parcare? Să plătească cei care au gândit prostia asta. Ce simplu e, din alți bani ai piteștenilor, încercați să reparați cu niște costuri foarte mari, mizeria asta . Să plătească material , dar și penal cei implucați.

  • Dan spune:

    Poate vor reusi sa finalizeze pana la toamna, cand se reiau campionatele nationale (baschet, volei samd) si vom putea veni cu drag la evenimentele organizate.
    Intr-adevar, daca constructorul s-a tinut de contract si a finalizat la timp, cred ca se putea face in paralel lucrarea cu locurile de parcare (cred ca un departament din Primarie nu a fost capabil sa livreze la timp documentatia si sa-si emita autorizatia).
    Insa suma platita din bugetul local cred ca nu putea fi pusa in seama CNI care a platit aceasta lucrare importanta.
    Oricum, cred ca oricat ar dori Primarul, noul stadion nu va fi gata la finele lui 2023 (asa cum am citit in trecut aici) . Ar putea fi gata in 2024-2025 doar daca responsabilii de proiect livreaza mai repede bucata lor de munca.

  • oktavijan spune:

    in Final avem o infrastructura pe anul asta e bine/terminata-gata.-urmeaza STADIONUL-

  • Cezar spune:

    Minim 3 ani de cand stadionul o sa fie demolat si incep lucrarile de constructie propriuzise. Este fix ca la Polivalenta. CNI finanteaza constructia stadionului, nu si amenajarea imprejurimilor. Apoi urmeaza avizarea ISU, iar acolo dureaza in jur de 6 luni. Cum nu se poate inaugura stadionul cu Botosani sau Sepsi in campionat, probabil vor mai pierde inca o luna pana or sa gaseasca un partener international care sa joace in meciul de inaugurare cu FC Arges. Daca e gata in extrasezon, nu mai zic. Te poti duce la cel putin 4 ani din clipa de fata, pana ce putem merge la meciurile din campionat pe noul Nicolae Dobrin. Dar macar sa vedem noi proiectul aprobat, apoi mai vorbim! 🙂

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90