930×122 POSADA 5

bază sportivă

„SAN SIRO”, TRIMIS LA LICITAȚIE

„San Siro”, trimis la licitație. Primăria Piteşti a iniţiat, în sfârşit, procedurile pentru realizarea unei investiţii promisă de ani de zile.

Citiți și: Petrochimia Pitești la vânzare, dar nu există cumpărător!

Este vorba de amenajarea unei baze sportive pe strada Florilor, lângă Şcoala Gimnazială „Marin Preda” din cartierul Ceair, pe un teren numit popular „San Siro”, pe care municipalitatea l-a câştigat definitiv în instanţă (fusese revendicat).

Aici ar urma să fie amenajate terenuri de minifotbal şi baschet, cu mini tribune şi nocturnă. Valoarea investiţiei, fără TVA, este estimată la 515.139 de lei.

Citiți și: Pitești. Locuri de parcare noi-nouțe în oraș

Termenul limită pentru depunerea ofertelor financiare şi tehnice de către firmele interesate să participe la licitaţie este 10 aprilie 2019. Lucrările vor începe după semnarea contractului dintre Primărie și constructorul care va câștiga licitația.

Reamintim că au trecut 5 ani de când municipalitatea piteșteană a câștigat în instanța de judecată terenul ”San Siro”. De atunci, Primăria a tot promis că terenul va fi redat circuitului sportiv.

La sfârșitul anului 2014, Cornel Ionică, pe atunci viceprimar al Piteștiului, susținea că în 2015 ”terenul va fi adus la stadiul inițial” (detalii, AICI). Și la începutul anului 2016, același Cornel Ionică promitea că terenul ”San Siro” va fi reabilitat și modernizat (subiectul pe larg, AICI).

Promisiuni că terenul, care se află într-o stare deplorabilă, va fi modernizat veneau de la conducerea Primăriei Pitești și în septembrie 2016, dar și în 2017 (amănunte AICI și AICI). De-a lungul timpului, în acțiuni de imagine, fostul primar Ionică a adus la fața locului jurnaliști, consilieri locali, ba chiar și pe președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. (Foto 1: descriptiv) 

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90