SMART KIDS 930X122

frf

SAN SIRO DE PITEȘTI REVINE LA VIAȚĂ. CE ANUNȚĂ PRIMĂRIA

San Siro de Pitești revine la viață. Ce anunță Primăria. De ani de zile încoace publicația noastră a cerut modernizarea vechiului teren de fotbal cunoscut ca „San Siro” (după numele celebrei arene din Milano-Italia), teren pe care au bătut mingea generații și generații.

Citiți și: Exclusiv. Terenul blestemat: O poveste de groază cum nu mai există în Pitești

Situat în cartierul Ceair, în vecinătatea Școlii nr. 10 „Marin Preda” și a Expo Parc, terenul se află în paragină.

Terenul a fost câştigat de Primăria Piteşti în justiție în anul 2014, existând până atunci un litigiu cu privire la dreptul de proprietate. Ulterior aici au fost depozitate materialele de construcție pentru lucrările de așa-zisă reabilitare urbană care au avut loc în zonă. Lucrările s-au încheiat, iar terenul este din nou liber.

Citiți și: Tupeu! Firma care ia la mișto Primăria Pitești! Investiție șoc și groază!

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu vine cu o veste în legătură cu subiectul, răspunzând unei întrebări în acest sens care i-a fost adresată de piteșteni.

„Domnul primar Cornel Ionică împreună cu domnul Burleanu (n.r. – Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal) au vizitat terenul „San Siro” de la Şcoala nr. 10 (n.r. – de lângă Şcoala nr. 10 „Marin Preda”), în vederea amenajării unui teren de fotbal sintetic.

Dacă Federația Română de Fotbal nu va prinde acest teren în proiectele sale, cu siguranţă va fi realizat de Primăria Piteşti.”, afirmă Sorin Apostoliceanu. Când se va face investiția? Viceprimarul nu precizează. Amintim că în urmă cu 3 săptămâni președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost în Pitești pentru medalierea jucătorilor și a staff-ului tehnic de la SCM cu ocazia promovării echipei de fotbal a municipalității în Liga a II-a.

Situația trenează și insistăm ca investiția să fie făcută. Piteștenii din cartierul Ceair, în special copiii și adolescenții, au nevoie de un teren de fotbal modern, ca în țările occidentale.

Încă de la sfârșitul anului 2014, Cornel Ionică, pe atunci viceprimar, promitea că San Siro de Pitești va fi reabilitat după încheierea lucrărilor de așa-zisă regenerare urbană. Amănunte, AICI.

La începutul anului 2016, același Cornel Ionică, încă viceprimar în acea perioadă, informa că municipalitatea are în plan amenajarea unei noi baze sportive în zona San Siro. AICI puteți citi detalii.

Câteva luni mai târziu, în septembrie anul trecut, Ionică, ajuns între timp primar, reitera promisiunea: AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA