Donaris 930 x 122

ionica

VICEPRIMARUL IONICĂ PROMITE SĂ REDEA ÎN CIRCUIT „SAN SIRO” DIN PITEŞTI

În zona străzii Livezilor din Piteşti se află un teren de sport numit de piteşteni „San Siro”, acolo făcându-şi ucenicia în tainele jocului cu balonul rotund inclusiv unii jucători cunoscuţi de fotbal.

Citiți și: Exclusiv. Terenul blestemat: O poveste de groază cum nu mai există în Pitești

Acum, însă, terenul este acoperit cu materiale de construcţii şi nu poate fi utilizat, spre nemulţumirea locuitorilor din zonă. Viceprimarul Cornel Ionică afirmă că terenul va fi redat în scurt timp în circuitul sportiv.

„Din 2005 şi până de curând ne-am judecat pentru un spaţiu din zonă care include şi terenul respectiv. S-a decis să fie puse acolo materialele de construcţii pentru lucrările de reabilitare urbană pe care le facem cu bani europeni, dar după ce se termină investiţia terenul va reintra în circuit. În 2015 se termină proiectul de regenerare urbană şi atunci va fi adus şi terenul la stadiul iniţial.”, anunță viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Edilul, despre ePitești: „Am văzut că ați scris… Am gresit, îmi cer scuze!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3