EcoMoto 930×122

parcare

Pitești. Parcare într-un mare cartier. O parte din teren a costat 8000 de euro

În zona blocurilor P10-P11 din cartierul Tudor Vladimirescu urmează să fie asfaltată o nouă parcare.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

Deja terenul a fost curațat și amenajat prin balastare.

Citiți și: Exclusiv! Primele imagini cu pasarela care leagă Argeș Mall de restul orașului

Pentru realizarea parcării, municipalitatea a achiziționat două terenuri, unul de 74 de metri pătrați, și altul de 306 metri pătrați.

Terenul de 74 de metri pătrați a fost achiziționat în vara anului trecut. Conform unui evaluator autorizat A.N.E.V.A.R, prețul pieței era de 9.600 de euro pentru teren, iar proprietarul ceruse inițial cel puțin 10.000 de euro.

Municipalitatea, prin comisia de negociere, a propus suma de 7.700 de euro, iar proprietarul a venit, la momentul respectiv, cu o altă propunere: 8.500 de euro. În cele din urmă, bărbatul a fost convins să vândă terenul pentru 8.000 de euro.

Din Comisia de negociere din cadrul Primăriei Pitești au făcut parte consilierii locali: Sorin Apostoliceanu (PNL), Radu Bănică (PSD), Florin Plecanciuc (USR) și Iulian Chiriță director în cadrul instituției piteștene.

Terenul de 306 metri pătrați a fost achiziționat de municipalitate în urmă cu mai mulți ani.

Foto: Primăria Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Normal ar fi ca toate terenurile pana in 500 mp de lângă blocuri sa fie cumparate de primărie sa facă locuri de parcare nu sa te trezești cu un bloc pe 300 mp de teren

  • Eleonora spune:

    Dar de ce sunt menționați în articol cei care au făcut parte din comisia de negociere, li se dă vreun premiu sau au dat dânșii vreun premiu pentru acest articol?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3