New Profesional Consult 930 x 122

patrimoniu

Pitești. Decizie capitală! După 11 ani, s-a întâmplat!

Pitești. Decizie capitală! După 11 ani, s-a întâmplat!

Citiți și: Breaking. Exclusiv. Primarul Gentea: „I-am dat în judecată!”

Veste mare pentru piteșteni!

După 11 ani de așteptare, Municipiul Pitești a intrat în posesia a 6.6 ha de teren.

Citiți și: O nouă bază sportivă multifuncțională în Pitești!

Terenul va fi folosit pentru investițiile propuse prin HCL în 2022, după cum urmează:

,,După 11 ani, am reușit!

Pitești. Decizie capitală! După 11 ani, s-a întâmplat!

Piteștiul intră în posesia a 6,6 ha de teren, ce trece din domeniul public al statului, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în domeniul public local și în administrarea Consiliului Local.

Este o parte, nefolosită, din fostul teren al unității militare – Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă din Trivale – Calea Drăgășani.

Prin Hotărârea de Guvern dată astăzi, 3 august 2023, terenul în suprafață de 66 036 mp, situat în Pitești, Calea Drăgășani, va intra în patrimoniul nostru și vom putea face investițiile pe care ni le-am propus prin HCL în 2022: regularizarea văii dintre cartierele Trivale și Turcești (se stabilizează terenul supus eroziunii apelor pluviale, se realizează calea de acces între cele două cartiere), extinderea Cimitirului <Sfântul Gheorghe> și extinderea de la baza sportivă Stadion <Nicolae Dobrin>.”, este mesajul edilului Cristian Gentea.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mihai spune:

    Terenul de la fosta autobaza 4,situat in cart.Petrochimistilor Prundu,in prezent devenit maidan și fostul teren de fotbal aflat lângă calea ferată în spatele liceului Nenițescu și generala 17 având aceași destinație în patrimoniu cărei instituții sunt,in prezent .

  • Gogu spune:

    cat va merge m2 de teren ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90