930×122 POSADA 5

contract

Vin sute de mii de euro la Pitești! Tehnologie de ultimă generație

Vin sute de mii de euro la Pitești! Tehnologie de ultimă generație

Citiți și: 10 țări, 2462 km, un scop nobil: El este piteșteanul care traversează Europa pe bicicletă

Astăzi, 17 iulie 2024, Primăria Municipiului Pitești a semnat un contract esențial pentru dotarea școlilor și grădinițelor cu echipamente sportive moderne.

Acest contract face parte din proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, din Municipiul Pitești și Comuna Uda, județul Argeș”.

Citiți și: Pitești. Afaceri cu multe zerouri! De unde scot unii profit e incredibil

Proiectul este finanțat în cadrul PNRR, Componenta 15 – Educație.

Apelul de proiecte este „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”.

În urma procedurii de atribuire, societatea EUROPE ONE DREAM TREND S.R.L. a fost desemnată câștigătoare.

Vin sute de mii de euro la Pitești! Tehnologie de ultimă generație

Contractul prevede un termen de 15 zile pentru livrarea echipamentelor, începând de la transmiterea ordinului de furnizare.

Implementarea acestui contract va aduce beneficii majore pentru 30 de unități de învățământ, care includ 18 școli gimnaziale, 2 grădinițe și 10 licee.

Aceste instituții vor fi dotate cu materialele și echipamentele necesare desfășurării activităților sportive în cele mai bune condiții.

Acest proiect este doar un exemplu din seria de inițiative menite să îmbunătățească sistemul educațional din Pitești și Uda.

Sursa: Facebook/Primăria Municipiului Pitești

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3