SPALATORIE MURAY  930×122

barieră

SCHIMBARE MULT AȘTEPTATĂ PENTRU ȘOFERI ÎN PRUNDU

Schimbare mult așteptată pentru șoferi în Prundu. Bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lânăriei din cartierul piteștean Prundu ar urma să fie modernizată.

Citiți și: Decizie nefavorabilă cu privire la noul Kaufland din Prundu

Potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu, reprezentanți ai CFR au depus ieri la Primăria Pitești o cerere pentru ca municipalitatea să emită un certificat de urbanism în vederea modernizării barierei de pe strada Lânăriei.

Certificatul ar urma să fie eliberat în cel mai scurt timp, conform sursei citate. ”Le dăm urgent, să ia avize de la Mediu, ADP etc. Și apoi se emite autorizația de construire pentru a moderniza bariera. Să stea coborâtă doar câteva secunde, minute…”, declară pentru ePitești Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Capcane online pentru clienții Lidl, CFR sau Catena

Din proiectul de modernizare, pe lângă bariera de pe Lânăriei, fac parte și celelalte de pe raza municipiului Pitești, cum ar fi cea de la CNCD, mai precizează vicele.

Șoferii reclamă de ani de zile timpul pe care trebuie să îl petreacă aşteptând la bariera CFR trecerea trenurilor. ePitești a prezentat situația cu care se confruntă aceștia. Detalii, AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90