930×122 CAPRA 5

bani

SCHIMBĂRI ÎN ILUMINATUL PUBLIC DIN PITEŞTI

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti a transmis Primăriei lista cu propuneri de investiţii pentru 2020.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Pe listă sunt prevăzute şi lucrări de extindere şi modernizare a sistemului de iluminat public din Pitești. Potrivit SPEP, pentru extinderea sistemului de iluminat public este nevoie în acest an de lucrări în valoare de 200.000 de lei, iar pentru eficientizare (schimbarea becurilor şi a lămpilor clasice și înlocuirea lor cu noi corpuri de iluminat, puţin poluante şi cu consum redus de energie), de 600.000 de lei.

Investiţiile vor fi făcute cu bani din bugetul propriu al Serviciului.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Amintim că Primăria a elaborat şi un proiect pentru extinderea şi modernizarea cu bani europeni a sistemului de iluminat public din Pitești, aşteptându-se în prezent semnarea contractului, contract de milioane de euro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90