New Profesional Consult 930 x 122

craiovei

SE CONSTRUIEȘTE! PARCARE CU ETAJ ÎN PITEȘTI

Parcare cu etaj în Pitești. Primăria a intenționat să construiască mai multe parcări, dar aproape toate proiectele au fost anulate.

Citiți și: Exclusiv. Investitorii Argeș Mall au venit cu elicopterul „în control”!

Potrivit anunțului inițial al municipalității, parcarea ar urma să aibă un nivel și să fie construită pe structură ușoară, metalică. Ulterior, în funcție de banii disponibili și de succesul parcării, structura metalică ar putea fi înlocuită cu una din beton. Termenele de execuție încă nu au fost stabilite. Nu a fost stabilit nici locul de construire.

O altă parcare a municipalității, cu plată, construită acum câțiva ani nu departe de biserica Mavrodolu, în zona bulevardului I.C. Brătianu (foto) are un grad de ocupare nesatisfăcător.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Amintim că Primăria ar fi vrut să construiască parcări supraterane și în zona Școlii nr. 14 din Nord, a Spitalului de Pediatrie, la Poşta din Craiovei și în curtea blocurilor Fortuna din Centru. Municipalitatea a renunțat, însă, la proiecte, invocând faptul că cetățenii din zonele respective s-ar opune.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90