EcoMoto 930×122

consiliul judetean

SE MODERNIZEAZĂ UN IMPORTANT DRUM JUDEŢEAN

Se modernizează un important drum judeţean. Un drum judeţean din Argeş va fi reabilitat în acest an cu fonduri de la Guvern și Consiliul Judeţean.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Este vorba despre DJ 703B (Morăreşti (DN 7) – Greabăn – Cotu – Lunguleşti – Săliştea – Vedea – limita cu județul Olt (km 34+810) – limita cu județul Olt (km 41+275) – Mârghia – Pădureţi – Costeşti – Şerbăneşti – Siliştea – Căteasca – Leodeni (DN 7), pe tronsonul Costeşti – Şerbăneşti, care face legătura între drumul naţional 65A şi drumul judeţean 659.

În prezent, drumul este cu probleme, cu carosabil avariat şi eroziuni.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Lungimea totală a tronsonului pe care se vor face lucrări este de aproape 9 km. Lucrările vor costa 10.819.349 de lei, dintre care 10.442.549 de lei reprezintă finanţarea de la bugetul de stat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), iar restul, cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș.

Reparaţiile se vor realiza pe raza localităților Costeşti şi Rociu, termenele de execuție urmând să fie stabilite.

Drumurile din Argeș sunt printre cele mai proaste din țară (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90