SMART KIDS 930X122

caldura

SE OPREȘTE CĂLDURA ÎN PITEȘTI

Furnizarea căldurii către locuințele și imobilele din Pitești racordate la sistemul centralizat de încălzire va fi sistată, informează societatea locală de termoficare a municipalității.

Citiți și: Pitești. Anunț foarte important pentru locuitorii acestui cartier

„Termo Calor Confort S.A. anunță sistarea furnizării agentului termic pentru încălzire din data de 28.04.2020, începând de la ora 8:00.

Menționăm că această decizie a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor medii exterioare de peste 10 grade în intervalul orar 20:00 – 06.00.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Având în vedere obligațiile de plată către furnizorii de gaze, energie electrică și apă, pentru desfășurarea în bune condiții a activității de furnizare a energiei termice pentru apă caldă de consum și încălzire, Termo Calor Confort SA solicită achitarea debitelor înregistrate”, transmite societatea de termoficare a municipalității piteștene.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90