Donaris 930 x 122

accidente

ȘOFERI DE LA PUBLITRANS AU PROVOCAT ACCIDENTE

Șoferi de la Publitrans au provocat accidente. Șoferii Publitrans au fost implicați luna trecută în doar patru accidente de circulație produse din vina lor. Spunem “doar” patru pentru că, potrivit indicatorilor de performanță pe care societatea de transport în comun a municipalității Pitești trebuie să îi îndeplinească, limita maximă permisă este de 50 de astfel de evenimente rutiere pe lună.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Pe 16 decembrie 2018, șoferul autobuzului cu numărul de înmatriculare 12 RGE a acroșat un autoturism parcat în dreptul restaurantului Rehoma, în timp ce conducea pe sensul către Bascov al bulevardului Nicolae Bălcescu. Reparațiile s-au făcut prin CASCO.

O zi mai târziu, pe 17 decembrie, și șoferul autobuzului 12 RGY a produs un accident. La intrarea pe strada Gheorghe Doja, autobuzul a derapat din cauza zăpezii și a lovit cu partea laterală dreapta spate un autoturism parcat pe carosabil. Pagubele au fost plătite de șoferul Publitrans.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Un alt conducător auto angajat al societății de transport de călători a Primăriei a primit un avertisment din partea Poliției după ce pe 21 decembrie 2018 s-a făcut vinovat de producerea unui accident pe strada Smeurei, la coborârea din cartierul Trivale. Șoferul autobuzului 12 RHA a fost depășit pe stânga de un autoturism, pe care l-a agățat cu colțul din dreapta față al autobuzului. Reparațiile au fost suportate din polița de asigurare RCA.

Ultimul eveniment rutier din decembrie 2018 care a avut loc din vina unui șofer de la Publitrans s-a produs pe 24 decembrie, pe strada Dumbravei. Conducătorul autobuzului 12 RFY nu s a asigurat la schimbarea benzii de mers și a lovit cu partea stângă a mașinii un autoturism care circula regulamentar. Reparațiile s-au făcut prin CASCO.

Niciunul dintre aceste accidente nu s-a soldat cu persoane rănite.

Unii șoferi ai societații locale de transport de călători a municipalității piteștene au un comportament necorespunzător în trafic. Stau mărturie și reclamațiile în acest sens ale piteștenilor (subiectul pe larg, AICI). Anul trecut v-am prezentat imagini cu un șofer de autobuz Publitrans care conducea haotic în trafic (AICI, amănunte). (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3